Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
x

ΚΟΥΓΙΑΣ: Η ΞΑΝΘΗ ΤΗΣ «ΣΟΥΖΑΝΑΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ υποστηρίζει πως η απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων για την φερόμενη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέση σχετικά με την απόφαση που έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την φερόμενη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης πήρε ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζει ότι η απόφαση είναι δίκαιη και «σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο» υποστηρίζοντας ωστόσο πως οι Θρακιώτες ανήκουν στην οικογένεια Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος:

«Η δήλωση μου αυτή θέλω να μην παρεξηγηθεί, γιατί η απόφαση που εξεδόθη σήμερα ουσιαστικά είναι η τρίτη ίδια απόφαση, είναι η απόφαση, η οποία σώζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και πρέπει όλοι όσοι το αγαπούμε και το υπηρετούμε και το χρηματοδοτούμε, να συγχαρούμε όλους όσους με τις αποφάσεις τους ανέδειξαν το πρόβλημα.

Πρέπει να αντιληφτούν όλοι ότι, εάν δεν εξαφανιστεί από το ποδόσφαιρό μας η νοσηρή κατάσταση είτε της εμφανούς πολυϊδιοκτησίας, όπως αμετάκλητα απεδείχθη στην περίπτωση ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ, είτε της αφανούς ιδιοκτησίας του άμεσου και απώτερου παρελθόντος μεταξύ μεγάλων και μικρότερων ΠΑΕ, δεν υπάρχει περίπτωση το ποδόσφαιρό μας και ειδικά το πρωτάθλημα της Super League να γίνει ένα κανονικό ποδόσφαιρο.

Μιλάω πρωτίστως μόνο με την ιδιότητα του μόνου ιδιοκτήτου ποδοσφαιρικών ομάδων επί 40 χρόνια που έχει πληρώσει όσο κανείς άλλος την έμμεση πολυϊδιοκτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και δευτερευόντως ως ο Δικηγόρος που εξαρχής δήλωσε ευθαρσώς ότι η ΞΑΝΘΗ της «Σουζάνας», του Πανόπουλου και του Συγγελίδη ανήκει στην οικογένεια Σαββίδη.

ΥΓ. 1: Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον λαλίστατο πρώην γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κο. Μπαλτάκο:

Τάκη, δικηγόρος δεν γίνεσαι στα 65 σου χρόνια και πρέπει να καταλάβεις ότι η δικηγορία δεν είναι πολιτική, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο σε λίγα λεπτά, γιατί μπορεί να ικανοποιούνται οι άσχετοι νομικά και κάποιοι πληρωμένοι κοντυλοφόροι, αλλά γελάνε οι Δικαστές, και καριέρα κάνεις μόνο, όταν περπατάς στους καθαρούς δρόμους των Δικαστηρίων και όχι στους υπόγειους δρόμους των παρασκηνίων της πολιτικής.

Επίτρεψέ μου να σου κάνω αυτό το μάθημα με όλη την εκτίμηση που έχω σε προσωπικό επίπεδο σε εσένα και είμαι περίεργος να δω μετά τα όσα δημοσίως έλεγες τόσους μήνες, πώς θα δικαιολογηθείς στον κύριο Ιβάν Σαββίδη.

ΥΓ. 2: Ελπίζω ούτε εσύ ούτε οι υπόλοιποι να τολμήσετε να αφήσετε κανένα υπονοούμενο για την εντιμότητα και τη νομική επάρκεια των μελών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, όπως κάνατε με τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τους δύο ιδιαίτερα αξιόλογους Δικαστές του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Super League».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ