Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΟΥΕΣΤΑ: ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ (VIDEO)

«Περιμένουμε το παιχνίδι με πολύ ενθουσιασμό και μπροστά στον κόσμο μας και να του δώσουμε χαρά», δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη.

Σύνθημα νίκης για τον Άρη έδωσε ο Χουλιάν Κουέστα μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει του αυριανού ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγώνα: «Περιμένουμε το παιχνίδι με πολύ ενθουσιασμό και μπροστά στον κόσμο μας και να του δώσουμε χαρά. Το δικό μας δυνατό στοιχείο είναι ότι παίζουμε στο γήπεδό μας, υπάρχει πάθος και αισθανόμαστε δυνατοί. Απέναντι μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ισχυρή, θεωρητικά έχει κάποιο προβάδισμα στα χαρτιά, όμως αυτό δεν μας επηρεάζει και θα παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι μετράει περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια: «Τα ντέρμπι είναι παιχνίδια με τη δική τους λογική και ιδιοσυγκρασία. Ιδιαίτερη η ψυχολογία του ντέρμπι. Μετράει η θέληση για τη νίκη, η δύναμη και το ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Μπορούμε να το πάρουμε. Είναι όμως ένας αγώνας που πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης: «Το μπάτζετ τους είναι πολύ μεγαλύτερο, πρέπει να παίξουμε ως ένα σύνολο, να κλείσουμε χώρους στον αντίπαλο, να μην κυκλοφορήσει την μπάλα.

Και εμείς μεσοεπιθετικά έχουμε ποιότητα και καλές μονάδες και μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Έχουμε διάθεση για δουλειά και πρέπει να αφήσουμε τη ζωή μας στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και τις συζητήσεις: «Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Μιλήσαμε περισσότερο για το ντέρμπι. Από εκεί και πέρα θα ξαναμιλήσουμε για την παραμονή. Είμαι χαρούμενος στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη, θέλω να ανανεώσω, είναι όμως θέμα διαπραγματεύσεων. Κάθε φορά το λέω το πόσο θέλω να μείνω στην ομάδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ