Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - LOCKDOWN: 78 ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 29.250 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΑΔ

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα των μετακινήσεων πεζών και οχημάτων με τους ελέγχους ιδιαίτερα το πρωί του Σαββάτου να έχουν και χαρακτήρα ενημέρωσης

Συνολικά 78 πρόστιμα ύψους 29.250€ κυρίως για μη χρήση μάσκας και SMS επιβλήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές, ενώ διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 10.808 σημεία ενδιαφέροντος, ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Σε τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκε σε αντίστοιχες επιχειρήσεις και κύρωση αναστολής λειτουργίας 15 ημερών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα των μετακινήσεων πεζών και οχημάτων (σταθμοί διοδίων, ΜΜΜ, πλοία, ΕΙΧ και ΕΔΧ) με τους ελέγχους ιδιαίτερα το πρωί του Σαββάτου να έχουν και χαρακτήρα ενημέρωσης των πολιτών για τα νέα μέτρα.

Παράλληλα συνεχίστηκαν και οι έλεγχοι σε ΜΦΗ, ΚΥΕ (take away, delivery και drive through), καταστήματα τροφίμων και λαϊκές αγορές.

Το Σάββατο, 07.11.2020, πρώτη ημέρα ισχύος των νέων μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, τα στελέχη των αρμόδιων Αρχών Ελέγχου για την επιτήρηση των μέτρων διενήργησαν ελέγχους συμμόρφωσης σε ολόκληρη την επικράτεια σύμφωνα με τον κεντρικό επιχειρησιακό σχεδιασμό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ