Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ προχωρά στην οικονομική βοήθεια των κοινωνικών δομών στις περιοχές αδείας της, με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

Τις Δημοτικές Αρχές στις περιοχές της Αδείας της στηρίζει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσάρεστες εξελίξεις που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid – 19) και στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας. Η οικονομική βοήθεια προορίζεται για τις κοινωνικές τους δομές με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

«Η προσφορά της εταιρείας αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης μετέχοντας έμπρακτα στον μεγάλο αγώνα που όλοι καλούμαστε να δώσουμε, με κοινό στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού για την προστασία του κοινωνικού συνόλου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Αναλαμβάνοντας αυτή την πρωτοβουλία, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εκφράζει τη διαρκή στήριξη προς την κοινωνία. Απόρροια του συνεχούς διαλόγου που διατηρεί η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τις τοπικές αρχές είναι η ανάδειξη της ανάγκης για την υποστήριξή τους. Με τον τρόπο αυτό η Εταιρεία αφουγκράζεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στο συνάνθρωπο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ