Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κανένας νέος θάνατος και καμία διακομιδή σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο στην Δυτική Μακεδονία σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας.

Σταθερή είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας. Στους 26 παραμένει ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο το ΕΚΑΒ δεν πραγματοποίησε καμία διακομιδή επιβεβαιωμένου κρούσματος σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο.

Διαβάστε - Κορωνοϊός: Ύφεση δείχνουν τα στοιχεία σε Θεσσαλονίκη και Δ. Μακεδονία

Συνολικά από τα πέντε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας εστάλησαν μέχρι σήμερα 1.445 δείγματα, από τα οποία τα 150 βρέθηκαν θετικά και 1.183 αρνητικά.

Η εικόνα ως προς τα κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Δυτική Μακεδονία σήμερα (Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020) στα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχει ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ¨

Στο Νοσοκομείο συνολικά νοσηλεύονται 18 ασθενείς, εκ των οποίων έξι είναι θετικοί, οκτώ αρνητικοί και άλλοι τέσσερις με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Παραμένουν σε κατ΄ οίκον περιορισμό εννέα ασθενείς, των οποίων τα δείγματα ελήφθησαν παλαιότερα και επιβεβαιώθηκαν ως θετικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ¨ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ¨

Το Νοσοκομείο έκανε 11 νέες δειγματοληψίες και αναμένονται τα αποτελέσματα τους. Συνολικά αναμένονται αποτελέσματα από 12 δείγματα. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα και ένα θετικό, το οποίο τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό..

Νοσηλεύονται 11 ασθενείς σε απλές κλίνες, εκ των οποίων επτά θετικοί και τέσσερις με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ασθενείς στη ΜΕΘ, ο ένας  θετικός και ο άλλος με ύποπτα συμπτώματα, ενώ ένας έχει τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό..

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Νοσοκομείο έκανε 18 νέες δειγματοληψίες. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, ο ένας εισήχθη και νοσηλεύεται ως ύποπτο κρούσμα. Συνολικά νοσηλεύονται δέκα ασθενείς, εκ των οποίων ένας θετικός, οκτώ αρνητικοί και ένας με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν αποτελέσματα για 36 δείγματα, όλα αρνητικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ¨ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ¨

Το Νοσοκομείο έκανε τέσσερις νέες δειγματοληψίες και οι ασθενείς που ελήφθη δείγμα, τέθηκαν σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Νοσοκομείο έκανε τέσσερις νέες δειγματοληψίες. Συνολικά νοσηλεύονται δύο ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 και αναμένονται τα αποτελέσματα τους. Από προηγούμενες δειγματοληψίες ήρθαν αποτελέσματα για πέντε δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ