Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΣΤΑ 108 ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ

Η κινητοποίηση στο κατάστημα κράτησης των Διαβατών ήταν άμεση και οι φυλακές χωρίστηκαν σε τρεις ζώνες, σύμφωνα με τη ΓΓΑΠ.

Σε 108 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα σε προσωπικό και κρατούμενους στις φυλακές Διαβατών, με τους περισσότερους να είναι ασυμπτωματικοί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τη Γ.Γ.Α.Π. η κινητοποίηση στο κατάστημα κράτησης Διαβατών ήταν άμεση και οι φυλακές χωρίστηκαν σε τρεις ζώνες, ενώ μετά την ανακατανομή των κρατούμενων διενεργήθηκαν απολυμάνσεις και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Συγκεκριμένα, στη μία από τις τρεις ζώνες κρατούνται οι θετικοί στον κορωνοϊό, στη δεύτερη όσοι έχουν ελεγχθεί και είναι αρνητικοί και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν έχουν ελεγχθεί αλλά δεν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέληξε ένας 69χρονος κρατούμενος των φυλακών Διαβατών με κορονοϊό, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έπασχε από καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα και μπήκε στο νοσοκομείο προ ημερών, όπου του έγινε τεστ και βγήκε θετικός.  

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ