Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Την πρόθεσή του να βοηθήσει εθελοντικά στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ γνωστοποίησε ο Πολάκης - Το «ευχαριστώ» του Κικίλια

Tη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ για βοήθεια σε εθελοντική βάση δήλωσε ο Παύλος Πολάκης με επιστολή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης προέταξε την ειδικότητά του ως χειρουργός - εντατικολόγος και δηλώνει διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, βοηθώντας με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Η επιστολή του Παύλου Πολάκη

Κυρία Κοτανιδου,Κυρία Θεοδωρακόπουλου

Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα ,στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ ,ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.

Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλης και κομματικών διαδικασιών,δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι).
Εν αναμονή απαντήσεως

Πολακης Παύλος
Χειρουργός εντατικολόγος
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας έγραψε στο twitter απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε "Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ