Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΛΑΣΑΛ

Απόφοιτοι, από όλα τα μέρη της γης ένωσαν τις φωνές τους, για να εμψυχώσουν τους μαθητές και να τους συμβουλεύσουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κοντά στα μέλη της οικογένειάς του συνεχίζει να βρίσκεται το Κολέγιο «Δελασάλ» και μετά την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, ειδικές πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (Edu4schools, Google Classroom, Google Drive), αλλά και η πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Google Meet έφεραν κοντά τους μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους, σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.

Τα μέσα αυτά έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να συνεχίσουν να λαμβάνουν πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό από το σχολείο τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς να μεταφέρουν τις "τάξεις" τους στο cloud, τονίζεται σχετικά.  
Το Κολέγιο «Δελασάλ», όμως, λειτούργησε από την πρώτη στιγμή ως ομάδα, αναφέρει το Ίδρυμα.

«Απόφοιτοι, από όλα τα μέρη της γης ένωσαν τις φωνές τους, για να εμψυχώσουν τους μαθητές και να τους συμβουλεύσουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μέσα από την καμπάνια «Είμαστε Όλοι Μαζί», #EimasteOloiMazi. Η συμβουλευτική ομάδα του Κολεγίου, σε συνεργασία με τον κλάδο Πληροφορικής, έστειλε απαραίτητες συμβουλές σε μικρούς και μεγάλους, με ένα πρωτότυπο animation video και ένα flyer με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τον Σαλ και τη Σάλυ», τονίζει το Ίδρυμα, προσθέτοντας:

«Οι εκπαιδευτικοί έστειλαν, με τη σειρά τους, το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους μαθητές τους, για να τους στηρίξουν και να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Οι καινούργιες "τάξεις" γέμισαν με ελπίδα, χαμόγελο και την πεποίθηση πως, όταν Είμαστε Όλοι Μαζί, όλα τα εμπόδια γρήγορα θα ξεπεραστούν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ