Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΕ ΜΕΘ

Το τελευταίο 24ωρο δεν σημειώθηκε κανένας θάνατος λόγω κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία ενώ μόνο ένας ασθενής νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Θετική είναι η εικόνα όσον αφορά τους θανάτους και τα κρούσματα κορωνοϊού στα πέντε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο το ΕΚΑΒ δεν πραγματοποίησε καμία διακομιδή επιβεβαιωμένου κρούσματος σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο. Συνολικά από τα πέντε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας εστάλησαν μέχρι σήμερα 1.638 δείγματα. Τα θετικά παραμένουν 153 και τα αρνητικά ανέρχονται σε 1.395 ενώ οι θάνατοι συνολικά στην Δυτική Μακεδονία παραμένουν 27.

Η εικόνα ως προς τα κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Δυτική Μακεδονία σήμερα (Κυριακή, 26 Απριλίου 2020) στα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχει ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ¨

Το Νοσοκομείο έκανε 10 νέες δειγματοληψίες. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, πέντε εισήχθησαν και νοσηλεύονται ως ύποπτα κρούσματα ενώ για έναν το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό. Συνολικά νοσηλεύονται 17 ασθενείς, εκ των οποίων τρεις θετικοί, εννέα αρνητικοί και άλλοι πέντε με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Παραμένουν σε κατ΄ οίκον περιορισμό έξι ασθενείς, των οποίων τα δείγματα ελήφθησαν παλαιότερα και επιβεβαιώθηκαν ως θετικά. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν πέντε αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ¨ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ¨

Το Νοσοκομείο έκανε μία νέα δειγματοληψία και αναμένεται τα αποτέλεσμα της. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν τρία αρνητικά αποτελέσματα. Νοσηλεύονται έντεκα ασθενείς σε απλές κλίνες, εκ των οποίων οκτώ θετικοί και τρεις με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας ασθενής επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη ΜΕΘ και τέσσερις ασθενείς έχουν τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Νοσοκομείο έκανε επτά νέες δειγματοληψίες και αναμένονται τα αποτελέσματα τους. Συνολικά νοσηλεύονται οκτώ ασθενείς, εκ των οποίων ένας θετικός, επτά αρνητικοί. Από προηγούμενες δειγματοληψίες ήρθαν αποτελέσματα για εννέα δείγματα, όλα αρνητικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ¨ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ¨

Δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με ύποπτα συμπτώματα COVID-19.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 και δεν υπήρξαν νέες δειγματοληψίες. Από προηγούμενες δειγματοληψίες εκκρεμούσαν τέσσερα δείγματα, τα οποία ήρθαν όλα αρνητικά.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ