Τρίτη 2 Μαρτίου 2021
x

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ... ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αποτελώντας τον τελευταίο πολιτικό αρχηγό για την Κυριακή.

Το εμβόλιο του κορωνοϊού πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αποτελώντας τον τελευταίο πολιτικό αρχηγό για την Κυριακή.

Ο κ. Βαρουφάκης, αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, είπε στον νοσηλευτή που του έκανε το εμβόλιο: «Δεν μου το κάνατε, με κοροΐδέψατε», φανερά αστειευόμενος, προφανώς για το ελάχιστο τσίμπημα που ένιωσε.

Είχε προηγηθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αύριο Δευτέρα αναμένεται να εμβολιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Είμαι εδώ σήμερα για να δηλώσω έμπρακτα ότι το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης στη δήλωση που έκανε μετά τον εμβολιασμό του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Νιώθω όμως ντροπή που αυτό το πολύτιμο αγαθό θα είναι για μήνες προνόμιο τόσο λίγων επειδή η κυβέρνηση, μήνες τώρα, αγνοεί τις εκκλήσεις μας να στήσει πραγματικό δημόσιο δίκτυο κέντρων εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης», σημείωσε, σχολιάζοντας πως «το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί για την απελευθέρωση από την πανδημία».

«Χρειάζεται και απελευθέρωση από τις ολιγαρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη», κατέληξε, ενώ ευχήθηκε «χρόνια πολλά και δημιουργικά - με υγεία για όλους», κατέληξε.

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ