Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΖENIΘ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η ΖeniΘ στηρίζει και το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με την κάλυψη προστατευτικού εξοπλισμού του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Δωρεάν το μηνιαίο πάγιο στο ρεύμα και 5% επιπλέον έκπτωση στην τιμή του φυσικού αερίου για τον Απρίλιο προσφέρει η ΖeniΘ στους οικιακούς της πελάτες εν μέσω της δύσκολης περιόδου του κορωνοϊού, επιδιώκοντας να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο στην εξοικονόμηση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Όπως αναφέρει σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία, ταυτόχρονα στηρίζει τη Θεσσαλονίκη, την πόλη στην οποία βρίσκονται οι ρίζες της, με δωρεά για την κάλυψη των δαπανών του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τους για ένα ολόκληρο μήνα (μάσκες τριών τύπων και αντισηπτικά χειρός).  

Ο εξοπλισμός αναμένεται να παραδοθεί στα νοσοκομεία σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης.

Ακόμα η εταιρεία, συνδράμοντας τον εθνικό στόχο για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid 19 για την προστασία της ατομικής υγείας, διαθέτει για τους πελάτες τις «έξυπνες» πλατφόρμες της για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτησή τους εξ αποστάσεως, με την επίσκεψη στην σελίδα της zenith.gr ή καλώντας στο 18321.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα για την online εξόφληση λογαριασμών μέσω της σελίδας της ή με τη χρήση της online υπηρεσίας My Zeniθ, ενώ η ομάδα της ΖeniΘ παρέχει πλήρη υποστήριξη μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ