Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ο ασθενής που αποτελεί το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στη Χαλκιδική, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και είναι κάτοικος Νέας Προποντίδας

Δεύτερο κρούσμα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στη Χαλκιδική, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς.

Σύμφωνα με τον κ. Καρρά, ο ασθενής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, ενώ καλεί όλους όσους ήρθαν σε επαφή με τον άνδρα να τεθούν σε απομόνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κρούσμα στον νομό είναι μοναχός του Αγίου Ορους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Εμμανουήλ Καρρά για κρούσμα κορωνοϊού στον Δήμο Ν. Προποντίδας

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνω ότι ο κορωνοϊός χτύπησε και την «πόρτα» του Δήμου Ν. Προποντίδας. Συνδημότης μας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στον αγαπημένο φίλο. Ο Θεός να του δώσει δύναμη και κουράγιο, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη μάχη που δίνει.

Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο: ο παππούς, η γιαγιά, ο πατέρας, η μητέρα, ο αδελφός, η αδελφή, ο γιος, η κόρη, ο φίλος, η φίλη.

Δε χρειάζεται να αναφέρω όνομα, επειδή στις μικρές κοινωνίες όλα μαθαίνονται. Ωστόσο, θα παρακαλούσα, όσες κι όσους έχουν την παραμικρή υποψία ότι ήρθαν σε επαφή μαζί του ή με προσφιλές του πρόσωπο, να θέσουν τον εαυτό τους σε 14ήμερη αυτοαπομόνωση, όπως το επιβάλλει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Θα πρέπει όλες και όλοι μας να επιδείξουμε υπευθυνότητα τις δύσκολες αυτές στιγμές και να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, για να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ