Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνολικά χθες εξετάστηκαν από το εργαστήριο του νοσοκομείου 92 δείγματα που αφορούσαν τη Λάρισα, τη Θεσσαλία αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Καθαρές ήταν οι εξετάσεις των γιατρών και των νοσηλευτών που ήρθαν σε επαφή με τον λοιμωξιολόγο που μολύνθηκε με κορωνοϊό στο τμήμα λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Μετά τα 20 χθεσινά δείγματα που βγήκαν αρνητικά αλλά 23 σήμερα που αφορούσαν νοσηλευτές, έδειξαν ότι δεν φέρουν το ιό.

Διαβάστε: Λάρισα: Θετικός στον κορωνοϊό λοιμωξιολόγος - Συναγερμός στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με το larissanet.gr, συνολικά χθες εξετάστηκαν από το εργαστήριο του νοσοκομείου 92 δείγματα που αφορούσαν τη Λάρισα, τη Θεσσαλία αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως τα Γιαννιτσά την Κοζάνη και την Λαμία, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Αυτή τη στιγμή παραμένουν στους θαλάμους αρνητικής πίεσης 7 ασθενείς στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Βουλευτής της ΝΔ αναμένεται να πάρει εξιτήριο την ερχόμενη εβδομάδα. Ο κ. Κέλλας θα είναι ο πρώτος ασθενής που θα έχει κερδίσει την μάχη με τον κορωνοϊό στη Θεσσαλία όταν βγει από την μονάδα λοιμωδών.

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου (στο χώρο της πρώην ΜΑΦ) παραμένουν ο 67χρονος και η 72χρονη από την Λάρισα, η κατάσταση των οποίων χαρακτηρίζεται σταθερή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ