Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ(ΦΩΤΟ)

Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με την αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα έβγαλαν έξω τους Θεσσαλονικείς, αν και είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα.

Μάσκες, γάντια, ποδήλατα και κατοικίδια, επιστράτευσαν σήμερα Θεσσαλονικείς, και παρά το γεγονός πως εξακολουθούν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για τη μετακίνηση, βγήκαν στους δρόμους για να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα.

Αν και καθημερινή, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που από το πρωί αποφάσισαν να κάνουν τη βόλτα τους , πολλοί εξ αυτών με ένα καφέ ανά χείρας τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ο κορωνοϊός που άλλαξε το προηγούμενο διάστημα την καθημερινότητα μας, φαίνεται πως έχει φτάσει στα όρια τους τους Θεσσαλονικείς, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην πτοούνται από τα περιοριστικά μέτρα και να μην είναι διατεθιμένοι να περιμένουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα οπότε και αναμένεται η σταδιακή τους άρση.

Αν και οι περισσότεροι πλέον τηρούν τις αποστάσεις όταν περιμένουν σε ουρές καταστημάτων, ή τραπεζών, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για όσους επιλέγουν τα παγκάκια για να τα… πουν με τους φίλους τους.

Όπως όλα δείχνουν, η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή σε συνδυασμό με την καλοκαιρία, ωθεί ολοένα και περισσότερους Θεσσαλονικείς να αδιαφορούν για τις συνεχείς συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων.

Την ίδια ώρα, μπορεί η κίνηση στους δρόμους να είναι σημαντικά μειωμένη από ό,τι ίσχυε υπό κανονικές συνθήκες στην προ κορωνοϊού εποχή, εντούτοις όλα δείχνουν, πλέον, πως επιστρέφουμε σε μία νέα κανονικότητα.

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ