Κυριακή 29 Μαΐου 2022
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία.

Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος από τις 25 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείτια ο ΑΝΤ1, ο κ. Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία. Αν και αποσωληνώθηκε, παραμένει στη ΜΕΘ και δεν έχει μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης, που είναι ανεμβολίαστος, είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Η σύζυγός του Αναστασία Μεντεσίδου είχε εξηγήσει τους λόγους που ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Εμένα με προστάτευσε το εμβόλιο, δεν κόλλησα Covid και το οφείλω στο εμβόλιο, ας με ακούσει ο κόσμος και ας κάνει το εμβόλιο, για την προστασία του εαυτού του και του απέναντι» είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega. «Είναι μαχητής και αγωνιστής. Είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το ανέβαλε» είχε πει για τον λόγο που δεν είχε εμβολιαστεί
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ