Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΔΥ: ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος είπε ότι «μετά από 2-3 εβδομάδες θα πληρώσουμε τον λογαριασμό» για τις χθεσινές εικόνες σε εκκλησίες και παραλίες

Εννοείται ότι μας προβληματίζει η χθεσινή εικόνα, δήλωσε στον ΑΝΤ1 σχετικά με τα Θεοφάνεια ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να «σκληρύνουν» τα μέτρα, έκανε σαφές ότι «όταν υπάρχει επιβάρυνση θα σφίγγουν τα μέτρα, όταν υπάρχει καλύτερευση θα χαλαρώνουν».

Ειδικότερα για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν χθες, τόσο σε κάποιες εκκλησίες όσο και σε παραλίες, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος είπε ότι «μετά από 2-3 εβδομάδες θα πληρώσουμε τον λογαριασμό».

Ερωτηθείς για την επάρκεια τεστ και εμβολίων εν όψει του ανοίγματος των σχολείων, εκτίμησε ότι «σιγά –σιγά θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση», παρατηρώντας ότι ο εμβολιασμός έχει ήδη ξεκινήσει και εξελίσσεται ομαλά.

Τέλος, απαντώντας στο αν υπάρχει δυνατότητα να λάβει κάποιος τη δεύτερη δόση εμβολίου από άλλη εταιρεία από αυτήν που έχει λάβει την πρώτη δόση, σημείωσε πως αυτό είναι κάτι που «δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ