Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ: ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Μήνυμα στους πολίτες να τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, έστειλε μέσω Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Μήνυμα στους πολίτες να μην εφησυχάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, του πρώτου μετά τις απαγορεύσεις που αναμένεται μεγάλη έξοδος, και να τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, έστειλε μέσω Facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς.

"Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός"  αναφέρει μεταξύ άλλον ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, παραθέτοντας φωτογραφία από ένα ελληνικό νησί και τη σημαία στον ιστό της.

Ακόμη πρόσθεσε πως «το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!».

«Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε τη μέχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα...», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ