Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
x

ΚΟΡΑΚΑΚΗ: ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής εξέφρασε την πεποίθησή της πως οι Αγώνες του Τόκιο πρέπει να μην πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι λόγω του κορωνοϊού.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις προπονήσεις που δεν μπορούν να κάνουν οι αθλητές και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργούν οι διαφορετικές συνθήκες μεταξύ των αθλητών αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», η Άννα Κορακάκη.

Μάλιστα, η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής εξέφρασε την πεποίθησή της πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρέπει να πάρουν αναβολή λόγω του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων, η Δραμινή πρωταθλήτρια ανέφερε:

«Δεν έχω ενημέρωση τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς, η ΔΟΕ ξεκαθάρισε πως με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασίας μας γιατί θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί αγώνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους ολυμπιακούς αγώνες».

Για το αν πιστεύει πως πρέπει να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες: «Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν μια αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα γιατί ο ένας μήνας που μένουμε μέσα, οι Ολυμπιακοί είναι σε 4 μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα αλλά το πρόβλημα είναι το τώρα. Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά αλλά πως θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ