Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΚΟΛΕΓΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ: ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ BAZAAR

Χορός, τραγούδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές παιδικές δημιουργίες, ποικίλες εθελοντικές δράσεις, κ.α. κόσμησαν την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων.

Τα γιορτινά του έβαλε την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, το Κολέγιο Δελασάλ και σε πνεύμα χαράς και αισιοδοξίας, άνοιξε τις πόρτες του πιο λαμπερού «Χωριού των Αστεριών», διοργανώνοντας, για άλλη μια χρονιά, το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar του.

Χορός, τραγούδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές παιδικές δημιουργίες, ποικίλες εθελοντικές δράσεις, στολισμένα τραπέζια γεμάτα δώρα και νόστιμα φαγητά και γλυκά κόσμησαν την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων και έδωσαν ελπίδα και λάμψη σε μια μέρα που ήταν αφιερωμένη στο παιδί, αφού όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην "Αχτίδα".

Η κα. Ανδριάνα Ανδρέου Καλοπούλου – Μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ, η κα. Παρή Γενίτσαρη - Μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ, ο κ. Στέλιος Συμεωνίδης - Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ

 

 

Ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος - Γενικός Διευθυντής Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ , η κα. Μαρία Παπαδοπούλου Τουμπέλη -Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αχτίδα, Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Βορείου Ελλάδας, η κα. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου - Γενική υποδιευθύντρια Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ, η κα. Μαριάννα Πραβητιανού – Υπεύθυνη του Χριστουγεννιάτικου Bazaar

 

 

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ