Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

KOΥΔΑΣ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Μας στεναχώρησε λίγο στην αρχή η ομάδα όμως ο δρόμος είναι μεγάλος, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Μεγαλέξανδρος».

Για τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με άλλους εκπροσώπους της κυβέρνησης στο περίπτερο του ΠΑΟΚ κατά την 84η ΔΕΘ αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Γιώργος Κούδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Για τη συνομιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Υποδέχτηκα τον πρωθυπουργό. Του ευχήθηκα καλή δύναμη. Μου είπε "μην στεναχωριέσαι, θα είμαι κοντά στον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά για το νέο γήπεδο"».

Για τη συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να με λέει "Γιώργο μου", να με αποκαλεί με το μικρό μου όνομα ο πρωθυπουργός. Ξέρω ότι έχουν αποκομίσει καλή αποψη για τις θέσεις μου, είναι κάτι που κατάλαβα και από τη συνομιλία που είχαμε με τον κ. Αυγενακη».

Για τη παρουσία των Αδωνι Γεωργιάδη και Λευτέρη Αυγενάκη στο περίπτερο του ΠΑΟΚ: «Με τον κ. Αυγενάκη είχα τη ευκαιρία να μιλήσουμε, γιατί ήταν παρών και στη συνάντηση που είχα πέρσι με τον κ. Μητσοτάκη. Μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είχαμε πει και τις προηγούμενες φορές. Για ορισμένα θέματα τα οποία λύσαμε και δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πολιτικά. Λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξαφνιάστηκε μετά τη φωτογράφιση κατάλαβε ότι ήμουν ο Γιώργος Κουδας και γύρισε πίσω να βγούμε και άλλη φωτογραφία».

Για τη συνάντηση του με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα: «Υποδέχτηκα και τίμησα τον δήμαρχο τον κ. Ζέρβα. Περασαν γενικά παρά πολλοί από το περίπτερο μας. Εισέπραξα την αγάπη του κόσμου και για τον ΠΑΟΚ και για μένα προσωπικά».

Για το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου: «Μας στεναχώρησε λίγο στην αρχή η ομάδα, ίσως λίγο υποτιμήσαμε τον αντίπαλο στο Europa League. Ο δρόμος είναι όμως μεγάλος και έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ