Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΑΣΕΡΑΤΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ 200 ΧΛΜ - ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (VID)

Καρέ καρέ καταγράφηκε σε βίντεο από ελικόπτερο της αστυνομίας η κλοπή μίας Μασεράτι του 2016 και η καταδίωξη των τριών ατόμων που βρίσκονταν μέσα.

Ένας έφηβος έχασε τη ζωή του και άλλοι δυο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο την Κυριακή το βράδυ στη Φλόριντα. Οι τρεις έφηβοι έκλεψαν μια Μασεράτι του 2016 στην Αγία Πετρούπολη της κομητείας Πινέλας και μόλις έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα το σπορ αυτοκίνητο να εκτοξευθεί με 200 χλμ/ώρα στον αέρα και να προσγειωθεί ανάποδα.

Στο βίντεο που ανέβασε η αστυνομία, το οποίο έχει τραβηχτεί από το ελικόπτερο της, δυο περιπολικά πλησιάζουν το κλεμμένο όχημα με τους αστυνομικούς να κάνουν νόημα στον οδηγό να σταματήσει. Ο 15χρονος Κέντρικ Λανγκ που βρισκόταν στη θέση του οδηγού ανέπτυξε ταχύτητα, με την αστυνομία από την πλευρά της να ελαττώνει αποφεύγοντας την καταδίωξη.

Οι έφηβοι, από τους οποίους κανείς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, συνεχίζουν την πορεία τους με τον οδηγό να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι, φτάνοντας τα 200 χλμ/ώρα, πριν χάσει τον έλεγχο και η Μασεράτι προσκρούσει σε ένα κράσπεδο, απογειωθεί και προσγειωθεί ανάποδα, με αποτέλεσμα ο 15χρονος συνοδηγός, Μάριο Μπονίγια, να χάσει τη ζωή του. Ο οδηγός και ακόμα ένας 16χρονος, ο Μάλαχι Ντάνιελς, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε κρίσημη κατάσταση, σύμφωνα με τις αρχές.

Η κλοπή και η καταδίωξη καταγράφηκαν σε βίντεο από ελικόπτερο κατά τύχη, είπαν οι αστυνομικοί, όπως μεταδίδει το protothema. Η αστυνομία είχε απαντήσει σε μια άλλη ληστεία στην περιοχή και ανέπτυξε το ελικόπτερο προτού αντιληφθεί τους τρεις έφηβους να ενεργούν ύποπτα στην ήσυχη γειτονιά, είπε ο σερίφης.

Οι τρεις τους προφανώς είχαν βγει κρυφά από τα σπίτια των γονιών τους τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Εκκρεμούν κατηγορίες, αλλά ο σερίφης είπε ότι ο 15χρονος οδηγός θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορία για φόνο τρίτου βαθμού, η οποία ισχύει όταν κάποιος σκοτώνεται ενώ διαπράττεται κακούργημα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ