Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
x

ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: «ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

«Η κυβέρνηση της ΝΔ εξακολουθεί να μη δίνει απαντήσεις για όλες τις υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Για διάτρητο νομικό πλαίσιο που επιτρέπει τις περιπτώσεις υποκλοπών κάνει λόγο το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ εξακολουθεί να μη δίνει απαντήσεις για όλες τις υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί, ανάμεσά τους και οι συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ», σημειώνει ο Περισσός.

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τη χθεσινή (σ.σ. 29.07.2022) συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αναφέρεται ότι «επιβεβαίωσε ότι τα περιστατικά υποκλοπών και παρακολούθησης προσώπων από – εγχώριες και ξένες – κρατικές υπηρεσίες κι από άλλους μηχανισμούς, γίνονται με βάση ένα διάτρητο θεσμικό πλαίσιο, αλλά και με βάση διακρατικές συμφωνίες που έχουν συναφθεί με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων. Αυτό το πλαίσιο αξιοποιεί σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, που εξακολουθεί να μη δίνει απαντήσεις για όλες τις υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί, ανάμεσά τους και οι συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, οι οποίες φυσικά αποδεικνύουν πως το απόρρητο των επικοινωνιών παραμένει… κενό γράμμα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ