Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

«Είναι επίσης θετική η δέσμευση όλων των συμμετεχόντων για τήρηση του εμπάργκο όπλων», αναφέρουν ακόμη οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Θετικά βλέπουν τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου κυβερνητικοί κύκλοι.

Πιο αναλυτικά, μετά την ολοκλήρωση της κρίσιμης Διάσκεψης του Βερολίνου σχολίασαν ότι στην ειρηνευτική συνάντηση επιβεβαιώθηκε η προσήλωση στην εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της Λιβύης. Όπως τονίζουν, η επίσημη τοποθέτηση της ελληνικής κυβέρνησης θα γίνει από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, μετά το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

«Είναι θετικό ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου επιβεβαίωσε την προσήλωση στην εξεύρεση πολιτικής λύσης για το θέμα της Λιβύης. Είναι επίσης θετική η δέσμευση όλων των συμμετεχόντων για τήρηση του εμπάργκο όπλων», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι σχετικά με τη Διάσκεψη του Βερολίνου.

«Η επίσημη τοποθέτηση της ελληνικής πλευράς θα γίνει αύριο μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου αναμένεται να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης», προσθέτουν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ