Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το στέλεχος του ΠΑΟΚ τόνισε πως όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της ομάδας, «θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν»

Έτοιμος να μπει δυνατά στα play-off για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε διαδικτυακά ο Κυριάκος Κυριάκος.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος του «Δικεφάλου» εξέφρασε την πίστη του πως ουσιαστικά ο σύλλογος θα δικαιωθεί από το CAS παίρνοντας πίσω τους 7 βαθμούς που του αφαιρέθηκαν για τη φερόμενη πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη υπογραμμίζοντας πως θα χρειάζεται επτά βαθμούς περισσότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook ο κ. Κυριάκος:

«Σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, εμείς προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις παλιές αγαπημένες μας συνήθειες, στο ποδόσφαιρο.

Ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα μετά από 3 μήνες (εγώ προσωπικά μετά από έναν χρόνο) και η διαχείριση πρέπει να είναι πρωτοφανής, προσεκτική, προσαρμοσμένη.

Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας. Έρχονται 11 ή 12 παιχνίδια που αυτή η οσμή κρίσης μπορεί να εξαφανιστεί. 30 βαθμοί στο τραπέζι του πρωταθλήματος και θέλουμε 7 περισσότερους από τον Ολυμπιακό, μια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μια ακόμη κατάκτησή του.

Μπορεί να τα καταφέρουμε όλα, μπορεί και όχι, το βασικό όμως θέμα είναι να πετύχουμε ή να αποτύχουμε με το δικό μας σχέδιο, βαδίζοντας στον δικό μας δρόμο, ειλικρινείς απέναντι στο κοινό μας και στο κοινό που αγαπάει το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα αυτή έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι επιτυχίες του θεωρούνται πια περισσότερο αυτονόητες και οι αποτυχίες του είναι λόγος να πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί του.

Αυτό όμως είναι τίτλος τιμής και καύσιμο. Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους, έχουμε μάθει πια καλά να γεμίζουμε το ντεπόζιτό μας με κίνητρα.

Καλή επανεκκίνηση, χωρίς τραυματισμούς!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ