Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που αποφασιστεί διακοπή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Έτοιμη ακόμα και για νομική και δικαστική κόντρα είναι η διοίκηση της Ανόρθωσης σε περίπτωση που αποφασιστεί διακοπή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας» Ευγένιος Χαμπουλλάς αναφέρθηκε πως απαίτηση της ομάδας του είναι να εφαρμοστεί η προκήρυξη στην ολότητά της, αφού κάνει αναφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας στους μεταξύ των δύο ομάδων αγώνες σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος.

«Η απαίτηση της Ανόρθωσης είναι να εφαρμοστεί η προκήρυξη στην ολότητά της σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος. Από την στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα και το επαναλαμβάνω όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη τα μεταξύ μας παιχνίδια για να ξεκαθαρίσει ποιος πάει Champions League. Διακόπτεται το πρωτάθλημα και το μόνο που μένει είναι οι βαθμοί», δήλωσε σχετικά ο ισχυρός άνδρας του προσφυγικού συλλόγου και συμπλήρωσε:

«Και το λέει ρητά η προκήρυξη ότι αυτό το κριτήριο της ισοβαθμίας ενεργοποιείται όταν διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια. Είμαστε υπόχρεοι απέναντι στους μετόχους της Ανόρθωσης να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα. Και δεν ξέρω γιατί έχει ενοχλήσει η στάση μας. Διερωτώμαι τι θα έκαναν αυτοί εάν ήταν στη θέση μας. Θα το πράττω είτε είμαι αρεστός είτε όχι για την ομάδα που αγαπώ. Επέστρεψα στην Ανόρθωση για να διαφυλάξω τα συμφέροντά της».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ