Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΚΟΙΝΟΣ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ - ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι δύο δήμαρχοι έχουν αναπτύξει στενή συνεργασία με φόντο τις εκλογές στα ανώτατα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τις δυνάμεις τους ενώνουν Λάζαρος Κυρίζογλου και Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ενόψει των εκλογών στην ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ-ΚΜ.

Οι δύο τους έχουν αναπτύξει στενή συνεργασία με φόντο τις εκλογές στα ανώτατα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας ως στόχο μια ισχυρή και ενωμένη αυτοδιοίκηση.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους, μέσα από μια παράταξη με ξεκάθαρη αυτοδιοικητική ταυτότητα, για να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, στόχος του είναι να υπηρετήσει την Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς διακρίσεις και χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔ -ΚΜ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του.

Ο κ. Καϊτεζίδης δουλεύει ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας την αμέριστη στήριξη, τόσο του προέδρου της ΠΕΔ-ΚΜ κ. Κυρίζογλου όσο και σχεδόν όλων αιρετών της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής  Μακεδονίας.

Εξάλλου, ο κ. Καϊτεζίδης είναι ένα πρόσωπο ευρύτατης αποδοχής, ανεξαρτήτως της κομματικής προέλευσης των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της πόλης και της περιφέρειας, ενώ θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους αυτοδιοικητικούς τόσο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τη χώρα, καθώς εξελέγη για έκτη φορά δήμαρχος με συντριπτικά ποσοστά.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ