Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
x

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ AGROTICA ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» σύνδεσμοι αντιδρούν έτσι στην επικείμενη αφαίρεση βαθμών από τον σύλλογο για τη φερόμενη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Κάλεσμα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα τέλεσης των εγκαινίων της 28ης Agrotica, απηύθυναν οι «ασπρόμαυροι» ΣΦ αντιδρώντας έτσι στην επικείμενη αφαίρεση βαθμών από τον σύλλογο για τη φερόμενη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη μέσω σχετικής τροπολογίας που ετοιμάζεται να περάσει απόψε το βράδυ στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, οι ΣΦ ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν πως την προσεχή Πέμπτη θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στην Καμάρα για μια «μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας» ενώ ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Λευτέρη Αυγενάκη από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι οπαδοί του «Δικεφάλου»:

«Η κατάσταση των τελευταίων 2 εικοσιτετραώρων ξεφεύγει τελείως από την ανθρώπινη λογική. Έχουμε μια εισήγηση από χθες χωρίς νομικό πλαίσιο, χωρίς σκεπτικό και αιτιολόγηση. Λογική αποφασίζουμε και διατάζουμε.

Τα πολιτικά παιχνιδάκια στη μεγαλύτερη ομάδα στη βόρειο Ελλάδα και του κόσμου της είναι τόσο αστεία όσο και τα "ατυχήματα" των μαρτύρων που εξαφανίζονται. Το κράτος είναι ο Ολυμπιακός, βρώμικο και σιχαμερό. Ζούμε ένα dejavu όπως το 2018 κλέβοντας μας το τίτλο για μια κορδέλα. Το σχέδιο ήταν προαποφασισμένο. Μας πλασάρανε την πτώση του Π.Α.Ο.Κ ως αποτέλεσμα της αγοράς ενός ξενοδοχείου από τον τρίτο ξάδερφο του μπατζανάκη της θείας του ανηψιού του Σαββίδη. Νομικά το ίδιο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του μέχρι και την ΠΑΕ Ξάνθη.

Εσείς που μας το παίζετε κυβερνητικοί σωτήρες της Ν.Δ είναι πλέον ξεκάθαρο και στον πιο αδαή φίλαθλο αυτού του τόπου το τι θέλετε να κάνετε. Η ερώτηση είναι μία: Πείτε μας πόσους βαθμούς χρειάζεται ο "θρύλος" για να το πάρει.

Η ιστορία του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου είναι μια και δε θα αλλάξει ποτέ. Να είναι πάντα στις επάλξεις. Η βόρεια Ελλάδα βράζει και ο λαός του Π.Α.Ο.Κ είναι έτοιμος να σας αντιμετωπίσει άλλη μια φορά, πιο ενωμένος και δυνατός από ποτέ. Πέμπτη στις 18:00 καλούμε όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια σε μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα.

Μάκη Βορίδη σε περιμένουμε στη φιλόξενη ασπρόμαυρη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Agrotica 2020.

Υ.Γ: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.

Υ.Γ2: ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση του εντολοδόχου Λευτέρη Αυγενάκη.

ΥΓ3: Κούλη πες αλεύρι....

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ