Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

«ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ» ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Με μήνυμα: «Κάνε ποδήλατο, Κέρδισε δώρα και Δώσε ενέργεια στον Σύλλογο Ελπίδα» η εταιρεία δημιουργεί το δικό της κοινωνικό αποτύπωμα στα Τρίκαλα

Πολλά χιλιόμετρα έχουν ήδη διανύσει οι επισκέπτες του περιπτέρου του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προς επίτευξη του καλού σκοπού που έχει η φετινή παρουσία της εταιρείας στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και κάθε ηλικίας, έχουν βρεθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φυσικού Αερίου ποδηλατώντας δίχως... τέλος, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις και συγκεντρώνοντας ενέργεια για να συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ειδικών δημοτικών σχολείων και ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ" Τρικάλων.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των Χριστουγέννων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κόσμος δείχνει συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα της εταιρείας να δημιουργήσει μαζί της ένα σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα στην υπέροχη θεσσαλική πόλη.

«Θυμίζουμε πως όλοι οι επισκέπτες που θα έλθουν στο περίπτερο του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας θα μπορούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση, στην οποία μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς, ηλεκτρικά πατίνια και άλλα μεγάλα δώρα», υπενθυμίζει η εταιρεία.

Και καταλήγει: «Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας θα λειτουργήσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Σας περιμένουμε όλους για να μοιράσουμε καλή ενέργεια και σε αυτές τις γιορτές! Χρόνια πολλά!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ