Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΟΚ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν την προσεχή Τετάρτη, την ισπανική ομάδα στο «PAOK Sports Arena» για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση εναντίον της Σαραγόσα, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο «PAOK Sports Arena» για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως οι τιμές αυτών ξεκινούν από 10 ευρώ ενώ ισχύουν κανονικά τα διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

-PAOK Sports Arena

Δευτέρα (18/11): 10:00-18:00

Τρίτη (19/11): 10:00-18:00

Τετάρτη (20/11): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ