Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΘΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα εκτρέπεται στον Α/Κ Κλειδίου και θα εξυπηρετείται μέσω εναλλακτικής διαδρομής.

Εργασίες εγκατάστασης σωλήνων αποχέτευσης στο φορέα Γέφυρας Β890 του Αιγινίου εκτελούνται σήμερα από τις 06:00 έως τις 20:00. Για τον λόγο αυτό θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε Θεσ/νίκης – Αθηνών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο ύψος του Α/Κ Κλειδίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη/Βέροια προς Αθήνα θα εκτρέπεται στον Α/Κ Κλειδίου και θα εξυπηρετείται μέσω εναλλακτικής διαδρομής ως εξής: έξοδος από τον Αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Κλειδίου-είσοδος στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια και έξοδος στον Α/Κ Νησελίου-είσοδος στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη μέχρι τον Α/Κ Μεθώνης-Αγαθούπολης – είσοδος στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ