Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Για 1η φορά μετά από 59 χρόνια, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων θα βγουν τέλος Ιουλίου αντί για τέλος Αυγούστου.

Πέτυχε τον στόχο του το υπουργείο Παιδείας για την ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής των Πανελλαδικών «νωρίτερα από ποτέ», όπως είχε υποσχεθεί η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών (Βάσεις) αναρτήθηκαν στη σχετική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας βάζοντας τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων. «Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της πλατφόρμας https://results.it.minedu.gov.gr και μέσω SMS. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους! Καλά αποτελέσματα!» ανέφερε σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η κυρία Κεραμέως είχε τονίσει, χθες, ότι «για 1η φορά μετά από 59 χρόνια, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων θα βγουν τέλος Ιουλίου αντί για τέλος Αυγούστου. Με σεβασμό στην αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους και στην ανάγκη για τον βέλτιστο προγραμματισμό τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ