Σάββατο 28 Μαΐου 2022
x

ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε την Άρτα όπου και πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές.

Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές είχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψή της στην Άρτα η Νίκη Κεραμέως.

Πιο αναλυτικά, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο Άρτας, το 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), το 2ου Γενικό Λύκειο, καθώς επίσης και τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην πόλη της Άρτας.

Παράλληλα, η κ. Κεραμέως είχε συναντήσεις και με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά, Ροζίνα Βαβέτση, τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων, Χρήστο Χασιάκο και τον Δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο.

Η υπουργός συναντήθηκε επίσης με τον Μητροπολίτη Άρτας, Καλλίνικο.

«Εξαιρετικά παραγωγική» χαρακτήρισε την παραμονή της στην Άρτα η υπουργός και δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με δεκάδες μαθητές και φοιτητές, να ακούσω τις προσδοκίες και τους προβληματισμούς τους, να συναντήσω εξαίρετους εκπαιδευτικούς, ανθρώπους που υπερβαίνουν εαυτόν, που βρίσκονται στο προσκήνιο του δημόσιου σχολείου και πανεπιστημίου. Να ενημερωθώ για τα ζητήματα και να ανταλλάξω απόψεις με στελέχη της αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και Δημάρχους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις της καθημερινότητας από την πρώτη γραμμή. Βρισκόμαστε κοντά στους δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και φοιτητές. Στο πλευρό των συμπολιτών μας. Και δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Παιδεία. Για μια καλύτερη Ελλάδα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ