Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ: ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΞΕΝΙΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ

«Ο αρχηγός είναι στα δύσκολα γιατί στα καλά είμαστε όλοι μπροστά και έτσι έκανε και ο Γιώργος», δήλωσε ο εμβληματικός πρώην παίκτης του Ηρακλή.

Για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ξενίδης, που διετέλεσε κι αυτός για πολλά χρόνια αρχηγός του Ηρακλή, αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Τάσος Κατσαμπής.

Αρχικά, ο πρώην αρχηγός των «κυανολεύκων» ανέφερε: «Είναι μία δύσκολη ημέρα καθώς σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος. Ζούσε για το ποδόσφαιρο και το αγαπούσε πάρα πολύ. Ηταν φυσικός ηγέτης. Εννέα χρόνια ήμασταν στον Ηρακλή και οι δύο. Το περιβραχιόνιο πρέπει να το φοράει ένας παίκτης με προσωπικότητα όπως ο Γιώργος και όχι ένας παίκτης που κρύβει την μπάλα ή είναι ζογκλέρ. Ο αρχηγός είναι στα δύσκολα γιατί στα καλά είμαστε όλοι μπροστά και έτσι έκανε και ο Γιώργος».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Ο Γιώργος έπαιζε για τη φανέλα και ήταν παρών σε δύσκολες στιγμές και σε εμψύχωνε μέχρι το τέλος. Όποιος φοράει το περιβραχιόνιο πρέπει να εμπνέει τους υπόλοιπους εντός και εκτός γηπέδου. Είναι στιγμές που είναι σαν να τον βλέπω μπροστά μου. Εκτός από τα τρία χρόνια που ήμασταν συμπαίκτες, είχαμε μια επικοινωνία μέσω ενός κοινού φίλου. Με πήρε εκείνο το πρωί και μου το είπε και μου κόπηκαν τα πόδια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ