Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Ο Δήμος Βόλβης είναι το νέο συνδρομητικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με στόχο την προβολή του κοινού τουριστικού προϊόντος.

Κάτω από την ομπρέλα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης μπαίνει ο δήμος Βόλβης, μετά την υπογραφή της απόφασης 75/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου στην «Δια ζώσης κεκλεισμένων των Θυρών» συνεδρίαση της 31ης Αυγούστου του 2020, παρουσία του Δημάρχου, Λιάμα Διαμαντή και μετά την εισήγηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριακής Τσουραλάκη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα την ένταξη του Δήμου Βόλβης στον Οργανισμό, καθώς η προβολή του κοινού τουριστικού προϊόντος, μπορεί να ενισχυθεί μόνο μέσω της αγαστής και γόνιμης συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και όλους τους τουριστικούς φορείς.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η τουριστική και αναπτυξιακή ταυτότητα της Θεσσαλονίκης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ταυτότητα των επιμέρους δήμων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο αυτό βασίζεται η ένταξη των Δήμων στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

«Η επόμενη μέρα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης βασίζεται στις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της πόλης και στη συνεργασία σε ηθικό, οικονομικό και επιστημονικό επίπεδο έτσι ώστε να παρουσιάζεται ομοφωνία στην προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η προαγωγή της γνώσης, η ανταλλαγή καλών πρακτικών και η υιοθέτησή τους είναι ο κύριος στόχος αυτής της συνεργασίας ανάμεσα στον επίσημο τουριστικό φορέα της Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Βόλβης», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ