Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
x

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ YOUTUBE ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ

Το Γραφείο Νεότητας αναζητώντας τρόπους επικοινωνίας με τα παιδιά που «μένουν σπίτι» θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο μία διαδικτυακή κατηχητική συνάντηση.

Μέσω του επίσημου καναλιού YouTube της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης θα γίνονται πλέον οι κατηχητικές συναντήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το Γραφείο Νεότητας, αναζητώντας τρόπους επικοινωνίας με όλα τα παιδιά που «μένουν σπίτι», θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο στο YouTube μία διαδικτυακή κατηχητική συνάντηση.

Με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα παιδιά θα συμμετέχουν στη λατρευτική ζωή της εκκλησίας, ανακαλύπτοντας παράλληλα προτάσεις με εικαστικές τέχνες, τραγούδια, χειροτεχνίες, διδακτικές ταινίες, παιχνίδια, ζωγραφική, αγιολόγιο, θέματα από την ελληνική παράδοση.

Την επιμέλεια της δράσης, που πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας και φροντίδας του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου, έχει ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Γκόλιας, ενώ τη βιντεοσκόπηση και το μοντάζ ανέλαβε ο π. Αλέξανδρος Καρακασίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ