Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
x

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΟ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε διαλογητήριο φρέσκων φρούτων και λαχανικών στο Αιγίνιο Κατερίνης.

«Επίσκεψη στο πιο σύγχρονο ψυγείο– διαλογητήριο φρέσκων φρούτων και λαχανικών με έδρα το Αιγίνιο Κατερίνης» πραγματοποίησε η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Είχα την ευκαιρία να ξεναγηθώ από τον ιδιοκτήτη – επιχειρηματία και να ενημερωθώ για την συγκεκριμένη επένδυση, που προσφέρει πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
Όλα αυτά επενδύοντας σε υψηλή τεχνολογία, υψηλή παραγωγικότητα και στις πολλές εξαγωγές», υπογραμμίζεται σχετικά και τονίζεται στην ανακοίνωση ότι «η ισχυρή ανάπτυξη προϋποθέτει ανάκαμψη των επενδύσεων σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον, με φιλικό πρόσημο προς τον επιχειρηματία».

Καταληκτικά επισημαίνεται στην ανακοίνωση από τη Μαρία Αντωνίου ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εφαρμόζει πολιτικές, που ενισχύουν τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, με την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διευκόλυνση του «επιχειρείν» και των επενδύσεων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ