Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τι αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ για σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές αναμένεται να χτυπηθούν από νέο κύμα κακοκαιρίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΜΥ, σύμφωνα με νέα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία. Κύρια χαρακτηριστικά των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η Αττική, κυρίως η δυτική και βόρεια, θα επηρεαστεί πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας σήμερα προς την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη από τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ