Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΟΡΠΙΔΗ-ΤΑΧΙΑΟΥ - ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κάλεσε τριμελή αντιπροσωπεία καταστηματαρχών της οδού για να εκφράσουν την ταλαιπωρία τους.

Συνάντηση εργασίας είχε το πρωί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης με τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό ΑΕ» Νίκο Ταχιάο, στα γραφεία της εταιρείας.
 
Τον κ. Ζορπίδη πλαισίωσε τριμελής αντιπροσωπεία καταστηματαρχών της οδού Βενιζέλου, που έχουν πληγεί από τα έργα κατασκευής του εκεί σταθμού και κλήθηκαν από τον Πρόεδρο του ΕΕΘ προκειμένου «να παρουσιάσουν ωμά την ταλαιπωρία τους από τις απανωτές καθυστερήσεις» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
Ο κ. Ζορπίδης κάλεσε τον κ. Ταχιάο να μεταβεί ο ίδιος στο σημείο για να έχει προσωπική εμπειρία από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ούτως ώστε ο ίδιος να έχει την εποπτεία κάθε μέτρου διευκόλυνσης της πρόσβασης στα καταστήματα και ανακούφισης των πληττόμενων καταστηματαρχών.
 
«Εξηγήσαμε στον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πίεζε, πιέζει και θα πιέζει όσο μπορεί για να τελειώνουν επιτέλους τα έργα κατασκευής του μετρό, καθώς όσο αυτά καθυστερούν τόσο μεγαλώνει η ζημιά για συναδέλφους μας αλλά και για την Αγορά της Θεσσαλονίκης. Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος μας: να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συναδέλφων μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Ζορπίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ