Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΑΚ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΑ

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καταδικάζουν τις βάρβαρες ενέργειες σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Τις «βάρβαρες ενέργειες» σε βάρος του του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δ. Μπουραντώνη καταδικάζουν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Σε μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία το ελληνικό πανεπιστήμιο εν μέσω πανδημίας προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των φοιτητών, της πανεπιστημιακής κοινότητας και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, κάποιοι που κρύβονται πίσω από κουκούλες και θολά ιδεολογικά προσχήματα προσπαθούν να το εκφοβίσουν και να το πλήξουν.

»Πράξεις αποτρόπαιες όπως αυτή του άνανδρου και χυδαίου προπηλακισμού του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δ. Μπουραντώνη, βρίσκουν το ελληνικό πανεπιστήμιο ενωμένο απέναντί τους, έτοιμο και ικανό να φράξει τους δρόμους της παράνομης βίας και αποφασισμένο να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ