Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 26ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΦΩΤΟ)

Διακινητής μετέφερε παράνομα οκτώ μετανάστες στην Καστοριά - Δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού, για παράνομη μεταφορά οκτώ αλλοδαπών σε περιοχή της Καστοριάς χθες το βράδυ, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 26χρονο, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα το όχημα και συνελήφθη ο οδηγός του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 26χρονος, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, έναντι χρηματικής αμοιβής, μετέφερε παράνομα οκτώ αλλοδαπούς, ηλικίας από 19 έως 35 ετών.

Επιπλέον, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους ανωτέρω αλλοδαπούς, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 9 κινητά τηλεφώνα και 14 κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ