Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΑΡΕΡΑ: ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (VIDEO)

«Θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κλείσουμε την ψαλίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ.

Στη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η αυριανή αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ και τις δυσκολίες αυτής στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας στην κάμερα της Nova (δείτε εδώ).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της «Ένωσης»:

Για τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα τελευταία ματς: «Το πρόβλημα είναι ότι δεχόμαστε πολλά γκολ, έξι σε τρία ματς. Πρέπει να βελτιώσουμε τα μαρκαρίσματά μας, γιατί οι αντίπαλοι είναι καλοί και μας δημιουργούν πολλά προβλήματα».

Για τις επιστροφές βασικών στο ματς της Τούμπας: «Σίγουρα με ευχαριστεί που τους έχω στη διάθεσή μου. Έχω πολλούς παίκτες και μπορώ να κάνω πολλές επιλογές».

Για τον Νίκλας Χουλτ: «Τον ευχαριστώ για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που έφτασα εγώ στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας, έχει ποιότητα και τα έδωσε όλα στην ομάδα».

Για τον Νταμιάν Σιμάνσκι: «Είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουμε και αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε».

Για τον Μπράιτ Ενομπακαρέ: «Προπονείται για να βρεθεί στην κατάλληλη φυσική κατάσταση. Περιμένουμε να είναι έτοιμος τη νέα χρονιά για να παίξει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ