Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ

Μήνυμα να εφαρμόσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων έστειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Θόδωρος Καράογλου

Στον φετινό εορτασμό, ο οποίος είναι λιτός εξαιτίας της πανδημίας αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Θόδωρος Καράογλου, μετά τη Δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο, στη Θεσσαλονίκη. 

«Ο φετινός εορτασμός είναι λιτός εξαιτίας της πανδημίας που ταλανίζει την παγκόσμια κοινότητα και τη χώρα μας. Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό και καλούμαστε να το διαφυλάξουμε. Οι ημέρες είναι κρίσιμες και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε».

«Με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας οφείλουμε να εφαρμόζουμε κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων. Φορούμε μάσκα, τηρούμε τις αποστάσεις και δίνουμε καθημερινά τον αγώνα προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας. Διότι περιφρουρώντας την εφαρμογή των μέτρων υγείας περιφρουρούμε την ίδια μας τη ζωή και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάμε. Παράλληλα, δεν ξεχνάμε να υψώσουμε την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια μας. Η γαλανόλευκη πρέπει να κυματίζει υπερήφανη σε κάθε σπίτι και αυτήν την επέτειο. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα!», τόνισε ο υφυπουργός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ