Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΗ: ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, επιχειρείται εκ νέου να καταργηθούν εξωαγωνιστικά όσα κέρδισε ο Άρης μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου

Είναι σαφές πως επιχειρείται εκ νέου να καταργηθούν εξωαγωνιστικά όσα κέρδισε ο Άρης μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, τονίζει ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, σε δήλωσή του για την προσπάθεια «ναρκοθέτησης της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου».

«Καταντά υποκριτικό να προσπαθούν κάποιοι να ακυρώσουν την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου», σημειώνει ο κ. Καράογλου.

Και συμπληρώνει: «Επειδή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως υπάρχει μένος κατά του Άρη. Γιατί αν δεν είναι μένος, υπάρχει εμπάθεια και ανεπίτρεπτη στοχοποίηση η οποία γεννά πολλά ερωτηματικά».

«Οι αγώνες και οι διακρίσεις κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με δόλιες μεθοδεύσεις», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ