Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ

Ευθύνη και υποχρέωσή μου είναι να εργαστώ εξίσου σκληρά για να δικαιώσω την επιλογή τους και την αγάπη τους, τονίζει ο επανεκλεγείς βουλευτής

Τις ευχαριστίες του στους πολίτες που τον εξέλεξαν βουλευτή στη Β' Θεσσαλονίκης για μία ακόμη φορά, με ρεκόρ ψήφων μάλιστα, δίνει με σημερινή δήλωσή του ο Θεόδωρος Καράογλου, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση».

«Με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές οι Έλληνες έδωσαν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή για επανεκκίνηση της χώρας», αναφέρει αρχικά ο κ. Καράογλου και προσθέτει:

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε για πανηγυρισμούς. Σηκώνουμε αμέσως τα μανίκια για να πιάσουμε δουλειά με υπευθυνότητα, ρεαλισμό, μετριοπάθεια, και όραμα για μια Ελλάδα ισχυρή, αξιοκρατική και υπερήφανη».

Και συμπληρώνει: «Για μια Ελλάδα με πραγματική ανάπτυξη που θα μεταφράζεται σε πολλές νέες και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας. Για μια Ελλάδα που δεν θα παρακολουθεί άβουλη τις εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα, αλλά θα συμμετέχει ισότιμα και ενεργά στη διαμόρφωσή τους».

«Όσον αφορά στην επανεκλογή μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς μου παράλληλα το προνόμιο να είμαι ο πρώτος βουλευτής που  “έσπασα ” για πρώτη φορά στην Περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης το φράγμα των 30.000 σταυρών», σημειώνει ο κ. Καράογλου και καταλήγει:

«Η δική μας σχέση είναι σταθερή αξία! Ευθύνη και υποχρέωσή μου είναι να εργαστώ εξίσου σκληρά για να δικαιώσω την επιλογή τους και την αγάπη τους. Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα! Από σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα!».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ