Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟ FLYOVER - ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

«Θα απαλλάξει την πόλη οριστικά από το κυκλοφοριακό πρόβλημα και θα κάνει τις μετακινήσεις πολιτών και επισκεπτών πιο γρήγορες και ασφαλείς»

Την ικανοποίησή του για την ανάδειξη προσωρινά ανάδοχου στον διαγωνισμό για το FlyOver στη Θεσσαλονίκη σε «χρόνο ρεκόρ» εξέφρασε ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, τονίζοντας ότι πρόκειται για «ένα πραγματικό κόσμημα που θα απαλλάξει την πόλη οριστικά από το κυκλοφοριακό πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης - Θεσσαλονίκη: Προσωρινός ανάδοχος για το Fly Over η κοινοπραξία ΑΒΑΞ-Μυτιληναίου

Ο υφυπουργός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε πως είναι ένας αυτοκινητόδρομος, προυπολογισμού 373 εκατ. ευρώ, «για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι καθώς θα είναι ένας υπερσύγχρονος, εναέριος δρόμος».

Παράλληλα, ανέφερε πως είναι ένα δύσκολο, τεχνικά έργο, ένα πραγματικό κόσμημα που θα απαλλάξει την πόλη οριστικά από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα κάνει τις μετακινήσεις πολιτών και επισκεπτών πιο γρήγορες και ασφαλείς.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Καραγιάννη:

Ο διαγωνισμός για το FlyOver στη Θεσσαλονίκη έτρεξε σε χρόνο ρεκόρ και πλέον έχουμε προσωρινό ανάδοχο.

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον Κώστα Καραμανλή είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς δίνουμε στην πόλη τα έργα που χρειάζεται και αλλάζουμε την εικόνα της.

Πρόκειται για έναν αυτοκινητόδρομο, προυπολογισμού 373 εκ.€, για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι καθώς θα είναι ένας υπερσύγχρονος, εναέριος δρόμος.

Ένα δύσκολο, τεχνικά έργο, ένα πραγματικό κόσμημα που θα απαλλάξει την πόλη οριστικά από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα κάνει τις μετακινήσεις πολιτών και επισκεπτών πιο γρήγορες και ασφαλείς.

Η Θεσσαλονίκη με εμβληματικά έργα, όπως το FlyOver, αλλάζει!

Προχωράμε με ένα συνεκτικό πλάνο έργων στη Θεσσαλονίκη!

3
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ