Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΟΑΣΘ:ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προχωρούν σε εξάωρες στάσεις εργασίας την Τρίτη και την Πέμπτη - Δεν θα γίνουν δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας.

Σε εξάωρες στάσεις εργασίες προχωρούν την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Μάλιστα, για τις ώρες αυτές δεν θα βγει στους δρόμους κανένα λεωφορείο, ούτε με προσωπικό ασφαλείας.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κηρύξουν στάση εργασίας την Τρίτη 5 και την Πέμπτη 7 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμαΣε νέο γύρο κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Όπως σημειώνει στη Voria.gr o πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες.

«Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν και να δώσουν λύση στα προβλήματα που μάλλον δεν θέλουν να λύσουν εδώ και μήνες», προσθέτει ο κ. Δήμκας.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν τρεις διαδοχικές κινητοποιήσεις μέσα στον περασμένο μήνα (1, 9 και 15 Ιουνίου) με βασικά αιτήματα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την επαναφορά των δύο επιδομάτων, του θέσης ευθύνης και του ανθυγιεινού, τα οποία είχαν περικοπεί από τον περασμένο Μάρτιο και δεν έχουν καταβληθεί ακόμα στους δικαιούχους.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ