Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
x

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΣΜΙΘ, ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

Ο «Δικέφαλος» υπογραμμίζει πως «έχει ήδη ενημερώσει την FIBA για την συμπεριφορά του αθλητή και την αδικαιολόγητη απουσία του».

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με την αδικαιολόγητη απουσία του Άνταμ Σμιθ εδώ και 10 ημέρες από τις προπονήσεις της ομάδας προχώρησε ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι κανονικά πληρωμένος και «δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντί του» ξεκαθαρίζοντας πως «θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διασφαλίσει το συμφέρον της με κάθε νόμιμό τρόπο».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Σχετικά με την υπόθεση του Adam Smith και την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας μας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι ο αθλητής είναι πληρωμένος και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντί του. Όλα τα υπόλοιπα, που φέρεται να επικαλείται ο Adam Smith είναι προσχηματικά σε μία ανεπιτυχή προσπάθεια να εξηγήσει την αδικαιολόγητη απουσία του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη ενημερώσει την FIBA για την συμπεριφορά του αθλητή και την αδικαιολόγητη απουσία του και θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διασφαλίσει το συμφέρον της με κάθε νόμιμο τρόπο».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ