Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΙΤΟΥΔΗΣ: ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ (VIDEO)

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου, τον σύλλογο, τη διοίκηση, τους φιλάθλους μας, την οικογένειά μου... », δήλωσε ο Έλληνας κόουτς της ΤΣΣΚΑ.

Στον τεχνικό της πρωταθλήτριας ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη εστίασε η Euroleague.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου, τον σύλλογο, τη διοίκηση, τους φιλάθλους μας, την οικογένειά μου... », δήλωσε ο μοναδικός Έλληνας κόουτς με δύο κατακτήσεις τροπαίων στο σχετικό βίντεο που ετοίμασε η διοργανώτρια αρχή για τον κορυφαίο προπονητή της περυσινής σεζόν.

Όταν μηδένισε το χρονόμετρο στον τελικό του 2019, ο 49χρονος προπονητής άνοιξε τα χέρια του κάνοντας μια χειρονομία σαν να λέει... «τέλος!», επαναλαμβάνοντάς την στο βίντεο της Euroleague.

«Αυτό έκανα. Τέλος. Αυτά ήταν τα συναισθήματα. Κρίθηκε. Τα καταφέραμε! Ήταν ικανοποίηση αδιαμφισβήτητα! Ήταν ανακούφιση και υπερηφάνεια. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου, τον σύλλογο, τη διοίκηση, τους φιλάθλους μας, την οικογένειά μου. Οι παίκτες μου αποδείχτηκαν δυνατοί να αντιμετωπίσουν την αλήθεια, να συνειδητοποιήσουν πως ήμασταν μέρος του προβλήματος όσον αφορά στις ήττες που κάναμε μεσούσης της σεζόν και έπρεπε να το διορθώσουμε. Πώς θα το διορθώναμε; Με το να διορθώσουμε τους εαυτούς μας. Και το έκαναν. Αυτό μας ένωσε και έκανε την περυσινή σεζόν μία αξέχαστη σεζόν», δήλωσε ο κόουτς της ρωσικής ομάδας ενώ για το κίνητρό του ανέφερε:

«Προγραμματίζω την επόμενη προπόνηση, τι πρέπει να κάνω για να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου και πως θα ταιριάξουν στο σύστημά μας, πως θα τους βγάλω από τη "ζώνη ασφαλείας" τους. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, γεμάτη με παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορετικές δουλειές. Θέλουμε να δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ