Κυριακή 29 Μαΐου 2022
x

ΙΣΘ: ΚΑΤΕΘΕΣΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στον λογαριασμό του Ερυθρού Σταυρού για τους πυρόπληκτους.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για την έμπρακτη στήριξή του στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση σ’ όλους τους πυρόπληκτους της χώρας μας, επισημαίνει ο ΙΣΘ.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο στην έκκληση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, αποφάσισε την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στο λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για το σκοπό αυτό. Ο ΕΕΣ δεσμεύεται ότι το εν λόγω χρηματικό ποσό θα αξιοποιηθεί πλήρως για την ανακούφιση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

O πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δήλωσε πως «η συνεισφορά του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξη του Ι.Σ.Θ. στο έργο μας. Παράλληλα, δίνει δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές μας, να συνεχίσουν να προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους, προς όφελος των πυρόπληκτων όλης της χώρας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ