Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ο Ερασιτέχνης αποφάσισε την απόλυτη διατήρηση και λειτουργία των τμημάτων της «κυανόλευκης» ακαδημίας και την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση του ΓΣ Ηρακλή σχετικά με το μέλλον της «κυανόλευκης» ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι η απόλυτη διατήρηση και λειτουργία των τμημάτων της και στο πλαίσιο αυτής της λογικής η υποδομή αρχίζει να ενεργοποιείται ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», ήδη η ομάδα Κ19 έχει αρχίσει προετοιμασία, αναμένοντας τις εξελίξεις στην πρώτη ομάδα, καθώς ενδέχεται πολλά στελέχη της, αν όχι όλα, να αποτελέσουν κορμό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, εφόσον δεν βρεθεί οριστικά λύση παρουσίας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το σημαντικό στην υπόθεση της υποδομής έχει να κάνει με την απόφαση του γνωστού Ηρακλειδέα επιχειρηματία και οικονομικού αρωγού σε πολλά τμήματα του συλλόγου, Θάνου Τσουρέκα, να στηρίξει οικονομικά την ακαδημία, σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη για τον ποδοσφαιρικό «Γηραιό» φάση και συνεπώς εξασφαλίστηκε η ζωτικής σημασίας για το μέλλον συνέχιση της λειτουργίας του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού φυτωρίου, ασχέτως με το τι θα συμβεί τελικά με την πρώτη ομάδα.

Παράλληλα, αποφασίστηκε τα τμήματα υποδομής να λειτουργήσουν, πλέον, υπό την αιγίδα του Γυμναστικού Συλλόγου και όχι του Ιδρυτικού Σωματείου, ώστε να προκύψει η αποσύνδεση της Ακαδημίας από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908, η οποία βρίσκεται υπό διάλυση.

Μάλιστα, η προπονητική βάση όλων των τμημάτων υποδομής μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στους Χορτατζήδες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ